VækstFremmer

Egnet til:
- Bestyrelser
- Foreninger
- Teams
- Ansatte
- Grupper/klasser

Orangeriet er ekspert i VækstFremmer. VækstFremmer handler om mennesker og organisationer, om at forebygge stress og øge konkurrencedygtigheden. Hvad vil I – og hvor vil I hen med det? VækstFremmer udvikler medarbejdere, ledere og teams. Orangeriet har udarbejdet forskellige workshops, hvor der arbejdes med helt konkrete mål for gruppen. Til højre kan du bladre lidt i de forskellige workshops der er lige nu, som er henvendt specielt til særlige grupper - med ønske om bedre kommunikation og dermed vækst, fremskridt og ændringer.

Ukrudt...
Mistrivsel er ukrudt i enhver organisation, men kan bekæmpes... eller endnu bedre forebygges. Måske har du brug for at luge ud i dårlige vaner, fastlåste mønstre eller andet. Det vil give bedre betingelser for det du selv har sået, så det kan spire frem og blive endnu stærkere. Når dine medarbejdere trives, bliver de mere effektive og nærer din virksomhed. Medarbejdere skal gødes jævnligt for at I sammen som virksomhed kan vokse.
Ønsker du at fastholde, beholde og udvikle de bedste talenter? Har du brug for deres viden, ekspertise og loyalitet? Så gød og forbyg inden det er for sent. Jeg kan hjælpe dig med at bekæmpe ukrudtet.

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.