Virksomhed i vækst

for organisationer med mennesker indeni

Orangeriet
Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Jeg brænder for at udvikle mennesker – til gavn for dem selv og for det samfund, som vi alle er en del af. Og ja, jeg arbejder også for at øge effektiviteten og produktiviteten i virksomheden, men ikke på bekostning af medarbejdernes trivsel og vækstpotentiale.

Tværtimod ved jeg, at medarbejdere, der trives, fungerer bedre og gror hurtigere. Dermed øges omsætningen og medarbejdere fastholdes. Orangeriet er professionel og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.

Vækstfremmer
Orangeriet er ekspert i VækstFremmer. VækstFremmer handler om mennesker og organisationer, om at forebygge stress og øge konkurrencedygtigheden. Hvad vil du – og hvor vil du hen med det? VækstFremmer udvikler medarbejdere, ledere og teams.


Ukrudt...
Mistrivsel er ukrudt i enhver organisation, men kan bekæmpes - eller endnu bedre forebygges. Måske har du brug for at luge ud i dårlige vaner, fastlåste mønstre eller andet. Det vil give bedre betingelser for det, du selv har sået, så det kan spire frem og blive endnu stærkere. Når du trives, bliver du mere effektiv og næres. Mennesker skal gødes jævnligt for, at I sammen som kolleger kan vokse.
Ønsker du at fastholde, beholde og udvikle de bedste talenter? Har du brug for viden, ekspertise og loyalitet? Så gød og forebyg inden det er for sent. Jeg kan hjælpe dig med at bekæmpe ukrudtet.

 

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.