HotPeppers

Aktiv beskyttelse  – personlig coaching
Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste ressource. De udgør en værdifuld vidensbank, som skal beskyttes. Med Orangeriet kommer du på forkant og sikrer intelligent og frugtbar trivsel blandt medarbejderne.
Du fastholder dygtige medarbejdere og tiltrækker samtidig flere skarpe hjerner – vejen til varig succes.

Frisk i knoppen
Stress koster hvert år virksomheder og samfundet millioner af kroner. Stress påvirker ikke kun den enkeltes selvopfattelse og effektivitet. Det sætter spor på vores samlede produktivitet og – ikke mindst – folkesundheden. Sammen med Orangeriet kan du aktivt forebygge stress i din virksomhed ved at sikre et godt vækstmiljø. Jeg er tilgængelig, når du og dine medarbejdere har brug for det. Jeg arbejder målrettet ud fra jeres aktuelle behov – og sammen næres udvikling og styrker.

HotPeppers – stærke virkemidler
Orangeriet har sin egen møntfod, som kaldes HotPeppers. Din virksomhed køber en trivselspakke med et vist antal HotPeppers, som ledere og medarbejdere kan bruge til mental sparring her og nu via telefon, online chat eller på et personligt møde efter aftale.


Information

Hvad er HotPeppers? Din virksomhed køber en trivselspakke med et vist antal HotPeppers, som du, dine ledere og medarbejdere kan bruge til mental sparring her og nu via telefon, online chat eller på et personligt møde efter aftale. Du deler selv dine HotPeppers efter behov ned til minimum 1 time. 1 HotPepper = 1 time. Kontakt mig for at få et tilbud på trivselspakker til netop dig eller din virksomhed.

Nem, hurtig og uhyre effektiv adgang til vejledning og en sund vitaminindsprøjtning i en travl arbejdsdag og hverdag. Sådan klarer dine medarbejdere tankerne, så de fortsat kan fokusere på deres opgaver, generere omsætning og ideudvikle.

Varighed: Sessioner
Henvendt til: Alle

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.