Den positive tilstand:

Her sættes der fokus på, hvem du er, når du er allerbedst. Du lærer at finde den positive tilstand, hvor du er den bedste udgave af dig selv, og du lærer at bringe dig selv tilbage i den tilstand, når du ønsker det. Du kommer til at performe og trives endnu bedre, og bliver hermed mere effektiv. Fra den positive tilstand er du i stand til at kommunikere dit budskab ud, så andre forstår det. Seminaret handler også om, hvordan du læser dig selv og andre. Ved at aflæse dig selv og andre understøtter du dit budskab via nonverbal kommunikation.

Du vil mærke, hvordan det føles, når du sender dine egne nonverbale signaler til dig selv. Du lære også at aflæse de nonverbale signaler hos andre.

 

Model af verden:

Vi er alle forskellige. På dette seminar sættes der fokus på hvordan du oplever verden og hvordan du tænker det, du tænker. Du lærer også hvordan dine egne mentale filter er sat op og får indsigt i hvordan du kan aflæse andres motivationsstrategier. Når du bliver nysgerrig på andres model af verden bliver du i stand til at bygget bro mellem jeres verdner. Dette vil give en endnu bedre forståelse af hinanden.

 

Personlig ledelse:

Succesrige mennesker fokuserer på fremtiden. Hvor de gerne vil hen, og hvordan de skal komme dertil. På dette seminar arbejdes der vi med dine ønsker og mål.  Når du sætter et konkret mål, skal du finde ud af, hvordan du samlet når det.  Er tidspunktet og forudsætningerne for det konkrete mål på plads?   Fokus på dette seminar er hvordan du leder dig selv og gør mere af det, du er rigtig god til.

 

Effektiv kommunikation:

På dette seminar stiller vi skarp på, hvordan du kan ændre din kommunikation, således at du kommer igennem med dit budskab endnu bedre. Du lære at tale på flere kanaler og hvordan små ord kan have en stor betydning for dit budskab. Vi taler om talehastighed, vejrtrækning, øjnenes bevægelser og meget mere.

 

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.