Orangeriet er et sted hvor personlig udvikling og mod til forandring vokser. Det er her du som privat person eller virksomhed sår et frø, for at lade det spire, og vokse sig stor og frodig - lige til at plukke og nyde godt af.
Det handler om at turde skabe en grobund for forandring, processer og få redskaber til at nå nogle plantede mål. Det kan være behjælpeligt med de helt rigtige værktøjer til at komme helt i mål.

 

Virksomhed i vækst
Virksomheder, er hele tiden i forandring og vækst, og udfordringer der skal løses, og hvad skal der til for at skabe de løsninger? En virksomhed skal kende sit mål og retning, det at have en sundt fundament er roden til at godt. Det og meget mere er jeg specialist i og kan sammen med Jer, skabe lige nøjagtig det program, som får jer til målstregen.

 

Væksthuset
Orangeriet har udviklet et 12 mdr program til skoler, der bygger bro i hele institutionen. Det handler om kommunikation, både den verbale og den non-verbale. Vi kan hjælpe alle med bedre forståelse og dermed bedre løsninger på konflikter. Læs mere om hele programmet her.

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.