Når skuddet springer ud

 

Næring handler om at kunne tage beslutninger for sig selv. Så du kan leve det liv, som du ønsker og træffe de beslutninger som er vigtige for dig. Det er ikke altid nemt, at skifte fokus til en mere positiv tilgang til sproget, men vi kan prøve, og ed de rigtige værktøjer ved hånden, er du sikker på succes.

 

Sæt mål og nå dem:
Måske er det nemt for dig at sætte mål, men at have fokus på dem gør, at du også opnår dem. Målet være endnu mere attraktivt og sikre, at det også er det du ønsker dig helt ind i hjertet og maven. Målsætning kan handle om alt muligt, og der er hverken for store eller for små mål.

Kommunikation er det der sker, når du ikke lytter eller ser:
Ja, kommunikation er mange ting og vi kan ikke undgå at kommunikere. Kommunikation handler om det hele - de ord du vælger - den talehastighed du bruger og dit kropssprog. Orangeriet sætter fokus på måden du håndterer disse informationer og hvordan du omsætter dem til brugbar viden. Du kan bruge en kanal når du tager informationer ind, en anden når du bearbejder dem og måske en helt tredje når du sender informationer videre til dine omgivelser.

 

 

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.