Om mig

  • Jeg hedder Lone Ellegaard Østfeldt og er stifter af Orangeriet. Efter 16 år i IT branchen og efter 4 år som IT Support Manager var jeg så heldig at blive opsagt i 2012 og det gav mig en fantastisk mulighed for at stå på toppen af bjerget og finde ud af – hvad jeg allerhelst ville arbejde med fremover. Det gjorde at jeg startede et forløb inden for New NLP. Jeg er nu PLP™Practitioner fra International Association of Personal Leadership – IAOPL™ og NLP™ Practitioner fra Society og NLP™ – Dr. Richard Bandler, PLP™ Master Practitioner og PLP™ Performance Facilitator og Business Coach

  • Er mor til 3 børn, er ærlig, venlig, positiv og tror på det bedste i mennesker. Jeg har arbejdet med økonomi, it og ikke mindst mennesker. Det at gøre en forskel i andres liv har for mig altid været vigtigt. Det at se andre personer vokse og gro giver mig en glæde så jeg er der hvor jeg er allerbedst.

  • Jeg har undervist inden for sportens verden i 25 år. Bl.a. i gymnastik, atletik og areobic og her også været frivillig i diverse udvalg og bestyrelser.
  • Mine værdier er: Ærlighed, kærlighed, respekt for hinanden og tillid.

  • Overbevisninger: Tror på det bedste i de personer jeg møder. Smil til verden og verden smiler til dig. 

Buzz ord……

Professionel, god til at skabe tillid og nærvær. Autentisk, ærlig, åbner muligheder, skaber et tillidsfuldt rum

Jeg er en person med stor energi og et kæmpe engagement i de mennesker jeg arbejder med. Jeg er motivator og ønsker at få dine ønsker og mål til at gå i opfyldelse. Jeg tager udgangspunkt i det hele menneske. Oprindeligt er jeg uddannet som revisor og har tidligere arbejdet i forskellige økonomifunktioner, hvilket har givet mig en stor forretningsforståelse, som både du og jeg drager nytte af i forbindelse med mit daglige arbejde som coach.

 

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.