Hvorfor Orangeriet?...

Der er flere HVORFOR i denne her beskrivelse. Men lad os starte med navnet på firmaet. For det er egentligt ganske simpelt - nemlig fordi at vi sidder i et orangeri, når vi taler sammen. Naturen er vigtig at suge ind, når vi skal rykke os, og det er sådan set både på det mentale og det fysiske plan. Vi skal kunne ånde, mærke, smage og dufte. Så når vi sidder herude, så kan vi se hele verden og selvom vi sidder midt i det hele med træer og have omkring os, så er vi alligevel helt isoleret og kan tale i ro og fred.

HVORFOR kom jeg så overhovedet i tanke om at sidde i et orangeri. Jo ser du - der er masser af coaches derude, og der er også masser af måder at SE ud på og beskrive det vi alle jo egentlig gør - vi skaber vækst, ganske enkelt. Og det er på flere planer. Vækst på det personlige plan og på businessplan. Og det kan godt være, at det var lidt sjovt og skægt da vi sad og puslede over de her ord - men vi skabe en sammenligning med et lille frø der spirer. Og hvad der faktisk skulle til af omsorg, for at give det de helt rigtige betingelser. Den rigtige ord, luft, vand varme. Ja og selvom spireren så er kommet frem, skal den gerne overleve og vokse sig større. og det gør man med gødning og pleje - og kommer der bakterier til så skal det fjernes, så planten ikke dør. Ukrudtet skal helst ike tage over og kvæle den fine spirer.

Så derfor... Orangeriet er de rigtige betingelser for vækst og omsorg - og det handler i det hele taget om at dyrke! Dyrke dig selv og dyrke andre, og sørge for at det altid er tilgængeligt med vand, næring, væksfremmer og kærlig pleje til alle frø - uanset om det er en ganske ung sort eller en meget gammel.

 

Kærlig hilsen
Lone

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.